Mitä mummo duunaa

Kummallinen maailma menee eteenpäin ja minä sen mukana. Vielä.

Roboteista olen aina ollut kiinnostunut. Mielenkiintoisia ja pelottavia ovat.

ChatGPT/OpenAI tuli jokin aika sitten ja nyt kaikki ovat tohkeissaan siitä. Ja pitihän sitä kokeilla. En suunnitellut mitään fiksua vaan kysyin mitä tuli mieleen. Kysyin:

Q: What is life?

AI: Life is the condition of being alive, characterized by growth, metabolism, reproduction and the power of adaptation to the environment.

Q: What is Scientology?

AI: Scientology is a religion founded in 1954 by L. Ron Hubbard that is based on the belief that humans are immortal spiritual beings who have forgotten their true nature.

Kysyin myös Borzoista ja se kertoi sen olevan kaunis ja ÄLYKÄS koira (siitäs saitte idiootit!) ja että se sopii hyvin perhekoiraksi. Sorry AI, olen eri mieltä. Minusta se EI sovi perhekoiraksi, ei ainakaan pienten lasten kanssa.

Nyt kun oli neitsyys menetetty AI-asioissa, piti kokeilla vielä kuvia. Olen usein miettinyt ja pelännytkin aikaa, jolloin en enää selviäisi yksin. Ihmisistä on huonoja kokemuksia joten haluaisin mieluiten avukseni robotin. Niinpä pyysin sitä luomaan robotin, jossa olisi äärettömyysmerkki (infinity). Aika pelottavia ovat. Noista kun joku astelisi ovesta sisään, niin huhhuh.

Sitten pyysin sitä luomaan maiseman, jossa olisi pieni punainen mökki, meren ranta ja laituri. Näin se loi:

Aika kaunis. Täytyy vielä kehitellä noita selityksiä, niiden pitää olla tarkkoja, sen olen huomannut.

Ja tähän loppuun vielä maininta, että olen hyvin tietoinen myös uutisesta, että AI on jo päästy hakkeroimaan ja että sillä on nyt myös sivupersoona DAN. Dan jutustelee sensuroimatta huikeimpia ja hurjempia tulevaisuuden skenaarioita.

Katellaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.