Too little, too late

Viime viikko oli jälleen kerran Suomi-areenan viikko. Katkolla ollut keskustelutapahtuma Porissa oli taas koossa. Aikana, jolloin kotonani on jatkuvasti +30C voin vallan hyvin seurata, mitä Porissa tapahtuu. Kun ei muutakaan jaksa.

Aikaisempina vuosina olen katsonut keskusteluja kriitikon ja katkeroituneen kansalaisen näkökulmasta. Nyt en enää viitsi kritisoida. Too little too late. Samat jutut vuodesta toiseen ilman mitään parannusta asioiden tilassa. Alan vähitellen tuntea sääliä virkamiehiä ja poliitikkoja kohtaan. No ei nyt sentään. Saavathan he ruhtinaallisen korvauksen tuosta p……ta.

Kolme vuotta sitten vielä kouhkattiin Suomesta hyvinvointi- ja oikeusvaltiona. Nyt ymmärrettiin kuitenkin olla hiljaa. Paitsi että yhdessä keskustelussa myönnettiin, että oikeusvaltio on ottanut takapakkia eikä kansalaisen oikeudet enää toteudu Suomessa. Sekä että hoitajia tarvitaan 200 000 lisää ennen kuin hyvinvointivaltio voi toteutua. Kuitenkin viime vuosina oli varaa heittää tuhansia hoitajia roskakoriin kaikenlaisten varotoimenpiteiden varjolla. Ymmärtäköön ken voi.

Kiltti ja Luokan Paras Oppilas Suomi osallistuu nyt pontevasti maailmantalouden alasajoon. Ja vauhti on kova.

Katellaan.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.