Onko rakkaus sokea?

Suomen Ensitreffit alttarilla -ohjelmalla on saatu näytettyä selkeästi kuinka länsimaiden kermapersenarsisteille ei kelpaa kukaan. Ja ymmärrän heitä hyvin. Ei riitä, että olet siedettävän näköinen ja -oloinen eikä sinulla ole rikosrekisteriä. Henkilökohtainen mielipiteeni on, että sen lisäksi, että puolisot pitävät toisistaan, on heillä oltava jokin yhteinen päämäärä. Se voi olla perhe, kiinteistö, jomman kumman tai molempien ura, joku hullu haave tai mitä tahansa.

Ennen hyvinvointivaltiota avioliitto oli lähinnä yhteinen yritys selvitä hengissä arvaamattomassa maailmassa. Se oli tiimityötä. Siinä mielessä ei mikään ole muuttunut. Maailma on edelleen arvaamaton paikka, jossa hyvä tiimi selviää paremmin. Teoriassa.

Netflixillä esitetään sarjaa Love Is Blind. Siinä henkilöt keskustelevat keskenään viikon ajan näkemättä toisiaan. Sen jälkeen he päättävät, menevätkö naimisiin vai eivät. Miltei kaikki naimisiin aikovat/menneet eroavat.

Päätelmä: Eläköön sinkkuus!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.